Sugestii si propuneri

Sa va spun „Bună dimineața”???
Hmmm… la ora 13:30 ar fi cam nepotrivit. Pentru mine ar fi un fel de „dimineata”, doar ce m-a trezit un mesaj pe chat-ul de aici. Eh, eu am ajuns acasa la o oră la care alții plecau la munca…
Si daca tot mi-am facut franjuri somnul, pai macar sa fac ceva constructiv…
Cititorului nemultumit nu i-am mai putut raspunde pe loc, pentru că deja iesise. Dar incerc sa o fac aici. Deci:
Dragul meu cititor „a4T65….” (nu iti stiu numele pentru că nu mi l-ai spus si modulul de chat asa a considerat de cuviință să te boteze!), nu sunt suparacioasa si consider observatia ta binevenită.
Imi scriai ca blogul are o prezentare greoaie, incâlcita, ca iti este greu sa gasesti ceea ce cauti si nu poti citi articolul cu telefonul din Germania. Am verificat si spre marea mea stupoare am constatat ca … nu are continut. Din motive necunoscute mie, nu s-a salvat nimic din articolul cu pricina. Probabil ca in momentul in care i-am dat „publica”, imi cazuse internetul pe telefon. Alfel nu imi explic. Ciudat e ca in timp ce il scriam nu a funcționat salvarea automata a ciornei… mai mult ca sigur ca nu mai aveam conexiune, nu stiu ce sa zic…
Culmea ironiei, dragul meu a4T65… este ca articolul prezenta exact subiectul asta: telefonia si internetul pe mobil in zona rurala a Germaniei. Un mare fiasco, atunci cand e vorba de retelele mici de genul Lebara sau Ortel, cum am avut eu până ieri.
De recuperat nu cred ca il mai pot recupera, trebuie sa scormonesc prin baza de date dar e o treaba care cere timp si nu am garantia ca il pot gasi. Prefer sa il rescriu, cu atat mai mult cu cat azi sunt fericita posesoare a unui numar de Vodafone. In sfarsit, am si eu semnal la telefon peste tot in casa, nu mai trebuie sa stau in pozitii contorsioniste langa fereastra bucatariei, sau sa ies pe peluza ca sa pot purta o convorbire telefonică!
In ceea ce priveste navigarea greoaie pe blog, sa stii ca sunt deschisa oricarei sugestii. Trebuie doar sa imi spui ce nu e comod si in masura in care ma pricep, ma voi stradui sa remediez.
Imi mai scriai ca astepti continuarea povestii despre Liechtenstein Schloß. Iti promit ca in saptamana ce va urma Pastelui catolic voi scrie si continuarea, cu atat mai mult cu cat atunci il voi revedea in mod cert.
In concluzie, simte-te liber sa imi scrii. Aici, sub forma de comentariu, pe mail-ul „blog@gallenus.ro” sau in chat-ul care ti se deschide sub forma de „pop-up”.
Pana la proxima conversatie ma opresc aici. I-am promis Marlenei ca voi mai posta cate ceva din micile mele comori si trebuie sa ma tin de cuvant. Pana plec la serviciu mai am vreo sase ore… timp berechet, nu?

Gallenus
Author: Gallenus

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
28 iunie 2018 17:22

Chat-ul tau nu merge. De câte ori il deschid imi zice ca dormi sau nu stiu ce. Repara-l. Cum pot vorbi altfel cu tine?

0
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x