Apa si uleiul

Stau si ma intreb uneori ce naiba o fi in capul unora?! Să ne lamurim: sunt un „nimeni in drum” care abereaza pe un domeniu privat niște „poptamasisme”. Domeniu privat botezat „gallenus.ro” pe care il plătesc de vreo paisprezece ani din buzunarul meu. Sunt un fir de nisip pe plaja mării. Neinteresantă si importantă. În aceste condiții stau si ma intreb… ce mama dracului îi interesează pe unii persoana mea in asemenea masura încât încearcă prin tatonări fel de fel de parole ca sa se autentifice pe site??? Si ce speră să găsească? Mail-ul nu are legatura cu site-ul, relax!

15 încercări de autentificare??? Am pus un print-screen făcut adineauri, când în așteptarea somnului am deschis blogul ca sa raspund pe chat unui vizitator. Păi frate, sa încerci de 15 ori e semn ca ai o problema la mansardă! Ce vrei sa vezi? Ciornele articolelor? Fonturile? Modulele? Pai mai bine spune-mi, ca iti dau parola, ar fi mai comod pentru mine, decat sa stau si sa șterg gunoaie care imi încarcă inutil spațiul! Aaaa, probabil te interesează articolele private! Vrei sa le citesti? Aboneaza-te si le poti citi! Decât să îți pierzi timpul încercând parole, e mai simplu, crede-mă! Si… nota bene, blogul asta nu functioneaza ca Facebook-ul. Din păcate.  Pentru ca desi s-ar putea sa nu imi placa persoana ta, nu prea am momentan posibilitatea sa iti trântesc ușa in nas si sa te blochez. Dar iti pot șterge comentariile nesimtite pe care mi le lasi pe site. Ele sunt cartea ta de vizită,  arată cam care iti este nivelul, dar nu am pretenții. Fiecare face atât cât il duce capul. Până una-alta, între mine și tine, care scrii ceea ce scrii in comentarii, stau câteva mii de cărți. Si nu le număr si pe cele medico-farmaceutice. Cand vei depăși handicapul celor câteva biblioteci care ne despart,  vei fi probabil capabil/capabilă să mă înjuri corect gramatical! Înclin să cred ca esti femeie după frustrările pe care le emani.

Stai jos, pentru azi ai nota 1. Si asta cu indulgență, sa nu zici ca sunt rea! Ca fost profesor de limba română/franceză te informez ca „mă-tii ” se scrie cu 2 „i”. Si cu cratimă,  pentru că acolo ai doua cuvinte abreviate si contopite fonetic: „mamei ” si „tale”. Dar asta deja e neurochirurgie pentru tine, în creierasul tău neuronii nu fac sinapse.  Asta, în caz că îi ai. Vezi sa nu iti moara de plictiseala, deși asta nu ar fi o problema pentru tine. Procesele vegetative de tipul „apa”-„papa”-„caca” decurg independent de activitatea cerebrală, asa ca existența nu tie-e pusă în pericol!

Hai, ca deja ti-am dat prea multa atentie si s-ar putea sa te crezi important/importantă. Nu e cazul, crede-mă! Dispari!

Celorlalți vizitatori, care deschid cu drag usa pe aici, le cer iertare pentru cele scrise mai sus. Nu li se adresează.

Oriunde ati fi, orice ati face, va spun „noapte bună „. Sau „buna dimineata ” celor de pe continentul american.  Mi-au mai rămas cinci ore de somn. Dar maine e zi scurtă și la ora 13 toti vor da buluc sa ponteze, urland „Feierabend „. Din multele motive de a zâmbi, ăsta pare a fi unul destul de bun, nu? Chiar dacă mâine va trebui să stau iarăși șase ore lungi față in față cu Tino cel xenofob…

Gallenus
Author: Gallenus

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x