Răspunsuri

Scuze tuturor pentru mesajele la care nu am raspuns. Recunosc, am dezactivat soneria chat-ului pentru că își găsea sa cloncănească exact cand ațipeam…

Vizitatorului f45R891… : Fotografia de copertă, cea din antetul blogului, nu este furată. Este o simplă poza, făcută de mine, în parcarea supermarketului Lidl din Laupheim. Magazinul e in stânga cum privești poza. Dacă mergi pe acolo o sa te convingi.

În ceea ce privește poza din Dinkelsbühl cu doamna cu jachete roșie, nu, nu sunt eu. Nu am crescut, deși ploua torențial. E pur și simplu cineva care s-a interpus in cadru, dar am păstrat imaginea pentru că avea o siluetă frumoasă și aducea un strop de culoare. În plus, roșul e favoritul meu! 😉

Vizitatorului P4326…. : Nu esti primul care mă întreabă de anonimat. Hai să ne lamurim: chat-ul nu îmi arată cum te cheamă sau cine esti. Te botează el, aleatoriu, cu niște litere și cifre. Fii sigur că dacă tu nu vrei să îți dai numele, nici eu nu sunt curioasă să îl aflu. Uite, iti atașez o captură de ecran din panoul de administrare, ca să înțelegi.

Clar?

Vizitatorului K6211… : Decizia de a limita citirea anumitor articole doar pentru abonați am luat-o in urma unor mesaje și comentarii care virau dincolo de suburban. Da, și în calitate de abonat poți scrie comentarii în limbaj de maidan, dar ca abonat te pot bloca pe adresa de mail.

Vizitatorului 12Q63… : Să descarci filmul cu căprioarele??? Pentru ce??? Nu, nu poți.

Vizitatorului x731…: Da, e adevarat, la Böhringer este al doilea reactor din lume ca mărime pentru producerea medicamentelor biologice. Fluxul de producție începe la ultimul etaj cu extragerea genei țintă din celula producătoare, apoi urmează grefarea ei pe materialul genetic de suport, într-o altă celula, de regulă o baterie, să zicem Escherichia coli, multiplicarea ei, concentrări repetate, filtrări etc, pentru că în final, la subsol să ai medicamentul finit, gata ambalat în fiole, cum ar fi seruri,  insuline,vaccinuri. Pe orice fotografie a fabricii te vei uita, vei vedea reactorul. Este clădirea de cinci etaje, construită numai din oțel și sticlă. Inclusiv planșeele. Este S.F. live, ce pot să spun… tehnologia, anvergura, rigurozitate întrec orice imaginație!

Din păcate fotografiatul in incinta fabricii, oriunde, nu numai in reactor, este strict interzis. Cu excepția „cantinei”. Asta da, iti pot arăta

Este intrarea din interiorul fabricii, nu ceea ce se vede din B30.

Vizitatorului Yv66… : Articolul despre Ulm si Dom încă nu e gata. E o ciornă pe care nu mă simt încă in stare să o finalizez. L-am revăzut recent, când a fost a opta comemorare a tatei. A doua, consecutiv, de la care am lipsit. Da, e adevarat, „Hic et ubique” e scris într-adevăr pentru un bărbat. Tatăl meu.

Am răspuns tuturor întrebărilor? Cred că da…

Noapte bună!

Gallenus
Author: Gallenus

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x