Back…

Sunt OK. Nu m-a răpus virusul. Mulțumesc pentru griji, pentru întrebări, pentru urări. Nu știți că soiul rău nu piere?

Am trecut printr-o perioadă grea, dar lucrurile vor intra în cele din urmă în normal. La urma urmei, pisicile au nouă vieți, nu?

Mi-au scris unii dintre voi că mi-a căzut blogul. Da… într-un final am reușit să îl repar, să recuperez câteva articole, la multe mai am încă de lucru și merge destul de greu, că farmacia și informatica nu se prea pupă în casa mea…

Le voi „elibera” pe măsură ce voi reuși să le restaurez, așa că nu vă mirați dacă apar haotic, articol din iunie înaintea unuia din mai…

Cu ocazia unor evenimente care s-au petrecut în ultimele luni am decis că e cazul să fac un pic de curățenie pe aici. Motiv pentru care am eliminat niște abonați. Detest mârlănia și tupeul. Punct.

Îmi este greu să răspund în mesaje fiecăruia dintre voi la aceeași întrebare asupra acreditării studiilor universitare în Germania. Și aici nu mă refer numai la farmaciști ci și la medici, ingineri, profesori etc. Am în lucru un articol dedicat acestui subiect, în care voi încerca să vă arăt pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a putea profesa conform pregătirii.

Mă opresc aici pentru că pâinea din cuptor miroase de mă înnebunește și ar cam fi cazul să o scot…

Gallenus
Author: Gallenus

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x