-
Gallenus
Posts
Piept de rață cu sos de portocale
Rămăsesem datoare cu cealaltă jumătate a rețetei de piept de rață cu sos de portocale. Știu, am întârziat, așa că trec direct la preparare. Am...
Preambul gastronomic
…(Cum mâine e 4 noiembrie m-am gândit să gătesc ceva care făcea parte din deliciile pe care le apreciai în mod deosebit. Am făcut preparatul...
Gust de toamnă
Revin după patru zile de la postarea cu vinetele alea superbe pentru că abia în dimineața asta am găsit puterea să mă ridic din pat....
Culoare de toamnă
Nu pot spune ” nu”. Nu pot, frate nu pot! Am pornit deja cuptorul. Vorbim mai târziu!
Mic up date
Nu știu cât a trecut de când nu am mai scris nimic. Poate un an. Poate mai puțin. Poate mai mult. Habar nu am. Am...
Cina puturosului. Adică tartă cu ceapă.
Din categoria „Hexen Küche” ( Bucătăria vrăjitoarei) am ales în seara asta, pentru o cină rapidă, o tartă cu ceapă. Ok, ok, nu numai rapiditatea...
Despre începuturi. Recunoașterea studiilor în Germania.
Încă înainte de a veni în Germania auzeam o vecină de la scara de alături că se lăuda cu fiică-sa. Până aici nimic nou sub...
Despre începuturi. Limba.
Pe Facebook intru rar. O dată pe trimestru,poate mai rar. Cate două-trei zile, apoi câteva luni uit de el. De regulă bântui pe grupuri de...