Gallenus

User banner image
User avatar
  • Gallenus

Posts

Piept de rață cu sos de portocale

Rămăsesem datoare cu cealaltă jumătate a rețetei de piept de rață cu sos de portocale. Știu, am întârziat, așa că trec direct la preparare. Am...

79

Azi nu ți-am putut lua crizanteme. Carantina mă ține încă închisă în casă. „******”, însă, se încăpățânează, în ciuda frigului de afară, să mă bucure...

Preambul gastronomic

…(Cum mâine e 4 noiembrie m-am gândit să gătesc ceva care făcea parte din deliciile pe care le apreciai în mod deosebit. Am făcut preparatul...

Gust de toamnă

Revin după patru zile de la postarea cu vinetele alea superbe pentru că abia în dimineața asta am găsit puterea să mă ridic din pat....

Culoare de toamnă

Nu pot spune ” nu”. Nu pot, frate nu pot! Am pornit deja cuptorul. Vorbim mai târziu!

Mic up date

Nu știu cât a trecut de când nu am mai scris nimic. Poate un an. Poate mai puțin. Poate mai mult. Habar nu am. Am...

Cina puturosului. Adică tartă cu ceapă.

Din categoria „Hexen Küche” ( Bucătăria vrăjitoarei) am ales în seara asta, pentru o cină rapidă, o tartă cu ceapă. Ok, ok, nu numai rapiditatea...

Despre începuturi. Recunoașterea studiilor în Germania.

Încă înainte de a veni în Germania auzeam o vecină de la scara de alături că se lăuda cu fiică-sa. Până aici nimic nou sub...

Immer

Nu vreau să număr anii care au trecut de când ai plecat. Și nici nu vreau să mă gândesc la golul pe care l-ai lăsat....

Despre începuturi. Limba.

Pe Facebook intru rar. O dată pe trimestru,poate mai rar. Cate două-trei zile, apoi câteva luni uit de el. De regulă bântui pe grupuri de...